Scroll Top

Ανακαίνιση παλαιού σπιτιού Θεσσαλονίκη

Anakaineasy εταιρία ανακαινίσεων στο χώρο τον κατασκευών, ανακαίνιση Θεσσαλονίκη, ανακαίνιση σπιτιού Θεσσαλονίκη , ανακαίνιση κουζίνας, ανακαίνιση μπάνιου και επαγγελματικών χώρων.

Η εμπειρία μας δίνει ιδέες και λύσεις για την ανακαίνιση σας με γνώμονα την ποιότητα και την τιμή.

Ανακαίνιση Σπιτιού

Για πολλούς ανθρώπους ένα σπίτι είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός χώρος κατοικίας. Ένα σπίτι πέρα από αυτό πρέπει να είναι σπιτικό. Ένας χώρος χαράς, ζεστασιάς, συναναστροφής, κοινωνικότητας και θαλπωρής.

Ένας χώρος για να ξεκινάνε από εκεί και τελειώνουν εκεί. Για αυτό από την εικόνα αυτού του χώρου και οι συνθήκες διαβίωσης μέσα του θα πρέπει να είναι ιδανικές ώστε να διευκολύνουν και όχι να δυσχεραίνουν την καθημερινότητα σας.

​Ανακαίνιση Σπιτιού ή Αγορά Κατοικίας

Επαγγελματίες στο χώρο της κατοικίας αλλά ακόμη και άνθρωποι εκτός αυτού έχουν παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια μια αλλαγή στο σκηνικό που διέπει την πώληση, ενοικίαση ακόμη και εύρεση σπιτιού και επαγγελματικού χώρου.

Πολλοί παράγοντες, οικονομικοί, εσωτερικοί αλλά και διεθνείς επηρεάζουν πλέον και αλλάζουν δραστικά όλο το πεδίο.

Για αυτό είτε είστε επαγγελματίας και διαθέτετε ένα σπίτι που επιθυμείτε να ομορφύνετε ώστε να το κάνετε περισσότερο ανταγωνιστικό είτε είστε ιδιώτης που θέλετε να διαμορφώσετε είτε ριζικά είτε με μικρές αλλαγές το χώρο που μένετε, τότε είναι καιρός να σκεφτείτε την ολική ανακαίνιση σπιτιού.

​Ολική ανακαίνιση

Είτε μέσω μικρών πινελιών εδώ και εκεί είτε μέσω περισσότερο ριζικών και ολικών λύσεων, μια ανακαίνιση θα μεταμορφώσει ριζικά το χώρο σας σε κάτι καινούργιο, θα προσδώσει άλλο χαρακτήρα στο σπίτι σας απογειώνοντας την ποιότητα διαβίωσης σας μέσα του.

Για αυτό ήμαστε εμείς εδώ.

Είτε μιλάμε για τον προσωπικό σας χώρο είτε για τον επαγγελματικό σας, η ανακαίνιση είναι κάτι που αγαπάμε. Είναι μια δημιουργική δραστηριότητα που την τελούμε με φαντασία, κέφι, τεχνογνωσία, πείρα και κυρίως χαρά.

Σκοπός μας είναι να μεταμορφώνουμε τους χώρους σας ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας και η χρήση τους να σας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους. Τότε ξέρουμε πως έχουμε πετύχει το στόχο μας.

Εταιρεία ανακαίνισης

​Πολλοί ιδιοκτήτες και κάτοχοι κατοικιών μπορεί να αισθάνονται και να καταλαμβάνονται από άγχος και αγωνία ενώπιον του εγχειρήματος μιας ανακαίνισης.

Πολλές εργασίες πρέπει να γίνουν, εργασίες που απαιτούν ιδιαίτερα προσεκτικό σχεδιασμό και οργανωτικές δεξιότητες.

Αν όμως προχωρήσουν μόνοι τους σε μια μερική ή ολική ανακαίνιση δίχως κάποια εκτίμηση από ειδικό αυτό μπορεί να τους προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα όπως για παράδειγμα ανάδειξη άλλων θεμάτων στο σπίτι ή ακόμη και υπερβολική αύξηση του κόστους της ανακαίνισεις.​

Για αυτό και η γνώμη μας και η επίβλεψη μας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Η τεχνογνωσία που προσφέρουμε στο εκάστοτε έργο βοηθάει καταλυτικά και στην γρήγορη ολοκλήρωση της ανακαίνισης της κατοικίας σας αλλά και σας δίνει πρακτικές λύσεις και ιδέες που ίσως δεν είχατε σκεφτεί και σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού ιδιοκτήτη.​

Οικονομική – Κόστος Ανακαίνιση Σπιτιού

Επιπλέον, αν θεωρείτε πως μια ανακαίνιση παλαιού σπιτιού μπορεί να αποτελέσει μια διαδικασία που κοστίζει και αυτός είναι ένας λόγος που την αναβάλετε συνεχώς, εμείς μπορούμε να σας αλλάξουμε τη γνώμη.

Μια ανακαίνιση δεν είναι απαραίτητα δυσβάστακτη ή μπορεί να αναστατώσει τον προγραμματισμό σας. Αν γίνει από τους κατάλληλους τεχνικούς που γνωρίζουν και διαθέτουν εμπειρία και ιδέες το κόστος δεν είναι απαραίτητα απαγορευτικό.

Σκεφτείτε επίσης πως μια ανακαίνιση αναβαθμίζει το χώρο σας κάνοντας τον πιο ανταγωνιστικό σε περίπτωση ενοικίασης ή πώλησης αλλά και σας γλυτώνει από πολλά έξοδα.

Σκεφτείτε ας πούμε πως άμα δεν έχετε ενεργειακά κουφώματα, το σπίτι σας θα έχει απώλειες και θα πληρώνετε επιπλέον χρήματα στη θέρμανση και τη συντήρησή του.

Γιατί Εμάς

Κάπου εδώ μπαίνουμε εμείς. Αναλαμβάνουμε μια ποικιλία έργων ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας. Προσφέρουμε ολικές αλλά και μεμονωμένες λύσεις τόσο για το εξωτερικό όσο και για το εσωτερικό της κατοικίας σας. Σκοπός μας επίσης είναι τα οικήματά σας να είναι ενεργειακά, αποδοτικά και να είναι φτιαγμένα με τρόπο που σέβονται το περιβάλλον.

Κάθε έργο μας συνοδεύεται από τις αντίστοιχες εγγυήσεις και πιστοποιήσεις διαδικασιών.

Ήμαστε συνεχώς στη διάθεσή σας. Μπορούμε να επισκεφτούμε το χώρο σας και να σας παρέχουμε ιδέες, γνώσεις και προσφορές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Δίνουμε βάση και έμφαση στις δικές σας ανάγκες, στην αισθητική και στο ύφος σας, στο σκοπό και τις λειτουργικές ανάγκες που θέλετε να καλύψετε και στο προϋπολογισμένο ποσό που διαθέτετε. Σκοπός μας είναι μετά το τέλος των εργασιών μας ο χώρος σας να είναι ακριβώς όπως τον έχετε ονειρευτεί.

Οι άνθρωποι μας και τα συνεργεία

Μέσω των έμπειρων συνεργείων μας που έχουμε στη διάθεσή μας και τα οποία εργάζονται ανελλιπώς, διακριτικά και με σεβασμό αναλαμβάνουμε το έργο σας εξ ολοκλήρου και σας το παραδίδουμε ολοκληρωμένο.

Διαμένουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου σε επικοινωνία για οποιαδήποτε προσθήκη ή σχόλιο επιθυμείτε. Έχουμε αγάπη και μεράκι για τη δουλειά μας, κάτι που φαίνεται στα έργα που έχουμε αναλάβει μέχρι στιγμής.

Η πείρα μας εγγυάται πως η επισκευή, η ανακαίνιση και η διαμόρφωση του χώρου σας θα γίνει μέσα στα χρονοδιαγράμματα που επιθυμείτε. Η ανακαίνιση και κάθε επιμέρους εργασία θα σας παραδοθεί εντός του προγραμματισμένου και συμφωνημένου χρόνου δίχως αποκλίσεις.

Γιατί ξεχωρίζουμε απο τον ανταγωνισμό

Ξεχωρίζουμε από όλους τους άλλους καθώς τα υλικά μας είναι άριστα και ποιοτικά, χρησιμοποιούμε τη σωστή τεχνογνωσία και σας παρέχουμε προτάσεις που και οικονομικές είναι αλλά και συνδυάζονται ταυτόχρονα με την ποιότητα.

Η οικονομοτεχνική μελέτη που θα εκπονηθεί θα συνάδει με το ύψος δαπάνης που διαθέτετε ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις δυνατότητές σας.

Το τεχνικό προσωπικό με το οποίο συνεργαζόμαστε, από τους διακοσμητές, τους υδραυλικούς, τους ηλεκτρολόγους, τους ελαιοχρωματιστές μέχρι τους αρχιτέκτονες και τους μηχανικούς είναι πλήρως καταρτισμένο, με πείρα και το καλύτερο της αγοράς.

Σας εγγυόμαστε πως θα δουλέψει με πλήρες σεβασμό στο χώρο σας, με διακριτικότητα και με τα υψηλότερα πρότυπα.​

Πακέτα – Πρόσφορες ανακαίνισης

Διαθέτουμε επίσης μια ποικιλία από πακέτα προσφορών  από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε αλλά επίσης μπορείτε να διαμορφώσετε και εσείς οι ίδιοι το πακέτο σας που θα καλύπτει απόλυτα τις δικές σας ανάγκες.

Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να εξετάσετε την εκτίμηση κόστους των προϊόντων που θα χρησιμοποιηθούν και των εργασιών που θα γίνουν. Ταυτόχρονα, θα γνωρίζετε επακριβώς και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της δουλειάς μας.

Τι προσφέρουμε

Συμβαδίζοντας επίσης με το πνεύμα της εποχής μπορούμε επίσης να σας παρέχουμε συμβουλές, γνώμες και υπηρεσίες αν επιθυμείτε την οικονομική ανακαίνιση παλαιού διαμερίσματος σας ώστε να είναι ελκυστικό και ανταγωνιστικό για όποια ηλεκτρονική πλατφόρμα επιθυμείτε να το καταχωρήσετε και να μπορεί να σας αποδώσει πέρα από ευχαρίστηση και οικονομικό όφελος.​

Πάνω απ’ όλα, ήμαστε πάντα εδώ και διαθέσιμοι για εσάς για όποια ανάγκη και υπηρεσία χρειάζεστε και σχετίζεται με το σπίτι σας. Σκοπός μας να είστε ευχαριστημένοι, να σας βοηθήσουμε να μεταμορφώσετε το σπίτι σας, το γραφείο σας ή την επιχείρησή σας όπως εσείς έχετε ονειρευτεί και σχεδιάσει με αγάπη και μεράκι.

Τεχνική Εταιρεία Anakaineasy με έδρα την θεσσαλονικη ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας και ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων.

ΝΕΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

Author: Χρήστος ΠαπαναστασίουΧρήστος Παπαναστασίου Aρχιτέκτονάς της εταιρείας Anakaineasy