Scroll Top

Ανακαίνιση Σπιτιού Θεσσαλονίκη

Η ανακαίνιση σπιτιού Θεσσαλονίκη έχει καταστεί προτεραιότητα των ιδιοκτητών. Τα οφέλη είναι πολλαπλά τόσο για το ακίνητο, όσο και για την ψυχολογία των ενοίκων.

Οι παρεμβάσεις ενδεχομένως να είναι εκτεταμένες και δίνουν στο ακίνητο μια καινούργια όψη. Παρ’ όλα αυτά, πέραν από πλήρη ανακαίνιση σπιτιού έχετε στη διάθεσή σας να προτιμήσετε μικρότερες αλλαγές που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

Ξεκινήστε την Ανακαίνιση του Χώρου σας
Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι καινούριο;
Είμαστε εδώ να συζητήσουμε τις ιδέες σας και να σας δώσουμε λύση στο χώρο σας.

Οφέλη της Ανακαίνισης Σπιτιού

Με τη πάροδο του χρόνου, κάθε διαμέρισμα εμφανίζει φυσικές φθορές. Μία ριζική ανακαίνιση στο σπίτι σας βοηθάει στην εξάλειψη προβλημάτων που εμφανίζονται εξαιτίας της φθοράς αυτής.

Ταυτόχρονα, διορθώνει και λάθη που πραγματοποιήθηκαν κατά την αρχική κατασκευή του κτιρίου. Ως εκ τούτου, μετά τη αναδιαμόρφωση του σπιτιού σας, οι χώροι σας θα είναι λειτουργικοί.

Επιπρόσθετα, αν συγκρίνετε το τι πρέπει να διαθέσετε για την αγορά ενός καινούργιου ακινήτου, θα διαπιστώσετε ότι οι ανακαινίσεις σπιτιών είναι η οικονομικότερη επιλογή.

Οι εργασίες για την ολική ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του ακινήτου, ανάλογα με την παλαιότητα και τα προβλήματα που παρουσιάζει.

Ακόμα κι αν η ιδιοκατοίκηση δεν είναι στα άμεσα σχέδια σας, μια ανανέωση του σπιτιού προσφέρει αυξήσει την αξία της. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσετε να διεκδικήσετε μεγαλύτερο ποσό από το ενοίκιο ή την πώλησή του.

Παράλληλα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και την λύση καταλυμάτων προσωρινής διαμονής, όπως το Airbnb.

Το πιο σημαντικό όφελος από την ανακαίνιση ενός χώρου είναι η άμεση επίδραση που έχει στην καθημερινότητα των ενοίκων. Οι χώροι θα αναδιαμορφωθούν προσεκτικά από ειδικούς με την απαραίτητη τεχνογνωσία. Τελικός στόχος μας η λειτουργικότητα, και η αισθητική του.

ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Clear Filters
Ανακαίνιση γκαρσονιέρας στην Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση Κατοικίας Θερμοπυλών
Ανακαίνιση στα Πυλαιώτικα Θεσσαλονίκης
Ανακαίνιση σπιτιού Θεσσαλονίκη 120 τετραγωνικών μέτρων
Ανακαίνιση κατοικίας 71τ.μ. στην Χαριλάου
Ανακαίνιση χώρου εστίασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ανακαίνιση ρετιρέ Χαριλάου Θεσσαλονίκης
Ανακαίνιση Κατοικίας στο Ωραιόκαστρο

Βασική Διαδικασία Ανακαίνιση Σπιτιού

Προσφορές για ανακαίνιση σπιτιού θα βρείτε αρκετές. Όποια και να είναι η προτίμηση σας, η βασική διαδικασία που θα ακολουθήσετε είναι η ίδια.

Παρακάτω αναδεικνύεται συνοπτικά βήμα βήμα τα στάδια, όταν αποφασίσετε πως θα πραγματοποιήσετε την ανακαίνιση σας.

Βήμα 1: Έρχεστε σε επαφή μαζί μας, με προσωπική επαφή, τηλεφωνική, είτε ηλεκτρονικά.

Βήμα 2: Ένας έμπειρος μηχανικός από τη ομάδα μας θα επισκεφτεί τον χώρο σας, ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση της κατοικίας. Η πολυετής εμπειρία και η συνεχής κατάρτιση επιτρέπουν στους μηχανικούς μας να εντοπίζουν τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου.

Βήμα 3: Έπειτα, από συζήτηση μαζί σας, θα σας ενημερώσουμε για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο ακίνητό σας. Στην ίδια συνάντηση, μας ενημερώνετε για τον προϋπολογισμό που έχετε θέσει.

Για μια ανακαίνιση το κόστος εξαρτάται από το συνολικό εμβαδόν του χώρου και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και σαφώς τις εργασίες της επιλογή σας. Γνωρίζοντας τον προϋπολογισμό από την αρχή, θα μπορέσουμε να σας προτείνουμε λύσεις διαχρονικές που θα σας ικανοποιήσουν.

Βήμα 4: Στη συνέχεια, εκπονούμε οικονομοτεχνική μελέτη, στην οποία περιγράφουμε αναλυτικά τις εργασίες.

Σε δεύτερη φάση, σας προτείνουμε την κάτοψη του χώρου και αν είναι επιθυμητό από εσάς, Θα μπορέσετε να πάρετε μια ιδέα του τελικού αποτελέσματα από τις τρισδιάστατες αναπαραστάσεις που θα συνοδεύουν την κάτοψη.

Βήμα 5: Αν απαιτούνται από το μέγεθος των εργασιών, θα εκδώσουμε τις προβλεπόμενες οικοδομικές άδειες.

Βήμα 6: Συμφωνούμε για το χρονοδιάγραμμα, με το οποίο πραγματοποιούνται οι εργασίες. Η εταιρία μας με τα εξειδικευμένα συνεργία αναλαμβάνουν και την εκπόνηση εργασιών της κατοικίας σας, υπό τη επίβλεψη των μηχανικών μας.

Βήμα 7: Παραλαμβάνετε τη κατοικία σας.

Η ολική ανακαίνιση σπιτιού έχει κόστος. Ωστόσο, τα κοστολόγια προσφορών σας επιτρέπουν να πραγματοποιήσετε τις απαραίτητες εργασίες, χωρίς να επιβαρυνθείτε.

Εργασίες Εσωτερικής Ανακαίνισης

Εκτός όμως από το εξωτερικό του σπιτιού σας, για την ανακαίνιση σπιτιού οι προσφορές συνήθως επικεντρώνονται στην εσωτερική αναδιαμόρφωση του. Οι εργασίες αυτές στοχεύουν στην αισθητική και τη λειτουργικότητα του σπιτιού σας. Συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλαίσθητου αποτελέσματος, σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις.

Οι εργασίες που μπορεί να πραγματοποιηθούν:

 • Αποξήλωση τοίχων για την αναδιαμόρφωση χώρων,
 • Αποξήλωση δαπέδων,
 • Αποξήλωση εντοιχισμένων επίπλων,
 • Διαχωρισμός δωματίων είτε χτιστά, είτε με γυψοσανίδα,
 • Υραυλικές εργασίες και εγκατάσταση θέρμανσης
 • Εργασίες ηλεκτρολογικής εγκατάστασης
 • Ηχομόνωση και θερμομόνωση τοίχων,
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων,
 • Τοποθέτηση καινούργιου δαπέδου,
 • Ανακαίνιση Κουζίνας αντικατάσταση πλακιδίων στην κουζίνα και το μπάνιο,
 • Εγκατάσταση, συντήρηση, ή αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού,
 • Μέτρηση, κατασκευή, κι εγκατάσταση εντοιχισμένων ξυλουργικών εργασίων,
 • Αλλαγή με νέα ειδών υγιεινής στο μπάνιο,
 • Εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και πόρτας ασφαλείας,
 • Ελαιοχρωματισμός εσωτερικών τοίχων και τοποθέτηση ταπετσαρίας,
 • Τοποθέτηση νέων φωτιστικών και κρυφού φωτισμού,
 • Εσωτερική διακόσμηση όλων των δωματίων της κατοικίας.

Γιατί να Επιλέξετε τις Υπηρεσίες μας

Η οικονομική ανακαίνιση σπιτιού οφείλει να είναι και ποιοτική. Καθώς με την προτίμηση της εταιρείας μας, έχετε ένα εγγυημένο αποτέλεσμα για την ανακαίνιση του κατοικίας σας.

Η τεχνογνωσία κι η εξειδίκευση που έχουμε στις ανακαινίσεις ακινήτων μας επιτρέπουν να εντοπίζουμε τις βέλτιστες λύσεις. Αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση με επαγγελματισμό, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Ασχολούμαστε με πάθος για κάθε χώρο που αναλαμβάνουμε, ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι Αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοί μας είναι άρτια καταρτισμένοι στον χώρο ανακαινίσεων. Τα συνεργία με τα οποία συνεργαζόμαστε είναι τα καλύτερα, ενώ οι εργασίες πραγματοποιούνται με τη συνεχή επίβλεψή μας.

Παράλληλα, δίνουμε μεγάλη σημασία στην επιλογή υλικών. Η ποιότητα τους επηρεάζουν τη λειτουργικότητα και τη διαχρονικότητα της ανανεωμένης κατοικίας σας. Για την ανακαίνιση σπιτιού, οι τιμές υλικών επηρεάζουν και το τελικό κόστος. Ωστόσο, προμηθευόμαστε πάντα τα υλικά με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Ως εκ τούτου, στην διάρκεια παράδοσης του έργου, δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα  αναβαθμιστεί και η ποιότητα της ζωής σας.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη προσφορά ανακαίνισης καλά μελετημένη και σχεδιασμένη στα μετρά σας.

Πακέτα Προσφορών

BASIC

ΜΟΝΟ ΜΕ 3.990€

PREMIUM

ΜΟΝΟ ΜΕ 8.990€

LUXURY

ΜΟΝΟ ΜΕ 13.990€

ALL INCLUSIVE

ΜΟΝΟ ΜΕ 19.990€

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΜΟΝΟ ΜΕ 2.490€

ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ